Αναζήτηση

ypostiriktis5

Ημερολόγιο δραστηριοτήτων

Φεβρουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Κατηγορίες

Είσοδος

Ακολουθείστε μας

facebook 256  youtube2 128  rss circle color 128

Αρχική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Φέρεται εις γνώση των ενδιαφερομένων ότι η Ραδιολέσχη Καστοριάς υλοποιεί εκπαιδευτικό κύκλο σεμιναρίων, κατάλληλα δομημένο, με θέμα την οργάνωση αλλά και την απόκτηση των αναγκαίων γνώσεων που απαιτούνται, για την εν συνεχεία συμμετοχή των υποψηφίων στις εξαμηνιαίες εξετάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, προς απόκτηση του πτυχίου της Υπηρεσίας Ραδιοερασιτέχνη.

Η διενέργεια του εκπαιδευτικού κύκλου θα υλοποιηθεί στους χώρους της Ραδιολέσχης Καστοριάς, σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα, ενώ σε κάθε συμμετέχοντα θα παραδοθεί το σχετικό έντυπο και ηλεκτρονικό εποπτικό υλικό.

Οι ενδιαφερόμενες - νοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω εκπαιδευτική μας δραστηριότητα, παρακαλούνται όπως αποστείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους, καθώς και το γνωστικό επίπεδο των σπουδών τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@sz2rck, μέχρι την 26η Απριλίου 2017. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα η υποδομή του χώρου (αριθμός καθισμάτων, φάκελοι, τροφοδοσία κλπ), καθώς και να προσαρμοστεί έγκαιρα το επίπεδο δυσκολίας των γνώσεων του σεμιναρίου προς το υφιστάμενο γνωστικό επίπεδο των υποψηφίων.

Ο χρόνος διενέργειας της ανωτέρω εκπαιδεύσεως ορίζεται από την Τετάρτη 3η Μαΐου 2017 και κάθε Δευτέρα & Τετάρτη από ώρα 19:00 έως 21:00, με ενδιάμεσο ολιγόλεπτο διάλειμμα (σημ.: οι χρόνοι ενάρξεως και λήξεως θα τηρούνται επακριβώς).

Εκ μέρους των υποψηφίων, δεν απαιτείται η καταβολή τυχόν οικονομικού ή άλλου ανταλλάγματος προς τη Ραδιολέσχη Καστοριάς. Επίσης, η συμμετοχή στο σεμινάριο δεν υπέχει κάποια υποχρέωση για εγγραφή ως μέλος από τους συμμετέχοντες. Η μοναδική υποχρέωση των εκπαιδευομένων είναι η - κατά το δυνατόν - συνεχής και αδιάλειπτη συμμετοχή τους σε όλα τα μαθήματα, για το λόγο ότι η παρεχόμενη εκπαιδευτική ύλη είναι αλληλένδετη και ενιαία και σε καμία περίπτωση αποσπασματική.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονισθεί ότι η Ραδιολέσχη Καστοριάς έχει αποδείξει επανειλημμένα και εμπράκτως τη μεγάλη κοινωνική της ευθύνη, ως εθελοντικός σύλλογος εντεταγμένος στην Πολιτική Προστασία, με παροχή πολύπλευρου έργου προς την Καστοριανή κοινωνία και με μεγάλο αριθμό ωφελουμένων από τις κάθε είδους εκπαιδευτικές της δραστηριότητες.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Χορηγοί της λέσχης μας